nuffnang

20 May 2011

" X-Lusive K' Tif Contest "

hello...hello...hello...(buat nada mcm Cat Farish dlm cite Impak Maksima tu)


hurrmm...sesaje je nk join contest ni sbb kwn baek sayep, dak Aqma tu dh suggest kt sayep...so dok pikir2..xsalah pon join kn...sesaje je..ehheheh...so terjebak laa sy dlm contest ni ---->" X-Lusive K' Tif Contest " :D

oh ya..kpd kawan2 kuh yg baek...nk tag spe ye...ermm....mereka laa :) try laa ye :)




so seperti yg disarankan oleh owner page tu..ade syarat2 yg dikenekan...so...i have to laa..heee :D ala..xssh pon syarat2 tuh..setel kjp je..ehehhe...so dh siap kad ucapan kuh..ehhehe...xsantek pon..sbb edit nth ppe...xmcm kad pon..tpi nk tnjuk yg aku syg sgt kt kwn2 aku...boleh wt post card ni..hantar kt mereka..heheheh :)) tpi yg bestnyerr...ni sume kwn2 aku dunia akhirat...dri aku study mse diploma smpilah degree...ni laa kwn2 aku dri serata dunia...mereka skng pon dh berjaya...ade yg dh kawen..tunang...ade anak...sume2 laa...sume dh berjaya dlm idop..alhamdulillah...heheheh..aku je terkontang-kanting lgi..ekkekekek ;p well ppe pon..aku sayang gilerr kt korunk...mish u olss....leb u olss...






3 comments:

  1. haha..aksi action kamen yang plg besa pic..lawak ah.hee

    ReplyDelete
  2. cik aina: tq
    dilla: ahhaha...syg korunk lebey

    ReplyDelete